Obří hračkárna Hamleys nově v Praze!

Obří hračkárna Hamleys nově v Praze!
Sdílej
 
Od středy 4. května 2016 drží Česká republika jedno prvenství v celé Evropské unii. V tento den  bylo v centru Prahy slavnostně otevřeno největší hračkářstvíí.

 

S ním také na český hračkářský trh vstoupil tradiční britský řetězec prodejen Hamleys. Větší hračkárna (stejné značky) je pouze v Moskvě. Značka Hamleys má už 260 let dlouhou tradici. Pražská hračkárna je umístěna v prostorách bývalé banky Na Příkopě 14, má dvě patra a zdaleka neslouží pouze jako prodejna hraček, ale je doslova nacpaná atrakcemi. Uprostřed stojí obří kolotoč, z patra se můžete svést tobogánem, můžete řídit autíčka na vysílačku, hrát počítačové hry, malovat, zkoušet kostýmy, hrát si se stavebnicemi, střílet z pistolek Nerf, rubat se světelnými meči a mnoho dalšího. Návštěva této hračkárny je zkrátka akce na mnoho hodin a nechybí tu ani občerstvení a záplavy sladkostí. Nezvyklostí pro české hračkárny je také hojná přítomnost prodavačů v kostýmech různých oblíbených pohádkových či filmových postav.

 

 

Navštívili jsme slavnostní otevření, ovšem to byla spíš chyba. Davy VIP hostí, kakofonická směs živé kapely, muziky atrakcí a dětského překřikování z této akce udělalo spíš malé peklo na zemi.  Ovšem až nový obchod alespoň trošičku zevšední, určitě ho s rodiči navštivte. Je to skutečně nevšední zážitek.

 

 

Více o hračkách:

10 nej nových hraček z vesmíru Star Wars

10 nej nových hraček z vesmíru Star Wars

Bionicle: Test druhé generace legendární hračky

Bionicle: Test druhé generace legendární hračky

 

 

 

Klíčová slova:
hracky, hrackarstvi
 

Články odjinud