Super zážitky s ABC! Destro odhaluje tajemství YouTube a ještě víc

Super zážitky s ABC! Destro odhaluje tajemství YouTube a ještě víc
Sdílej
 
V novém čísle časopisu ABC vás čekají neuvěřitelné zážitky a fascinující objevy. Ábíčko a Destro odhalují tajemství YouTube. Nechybí ani novinky ze světa vědy a techniky: Návštěva nejluxusnější mariny světa! Změní robotická včela zemědělství? Jak vypadá rekonstrukce 75 tisíc let staré lebky? Podívej se na to!

Koupit časopis ABC online >

Připravte se na super zážitky v novém ábíčku!

V nejnovějším čísle časopisu ABC jsme pro vás připravili opravdovou smršť fascinujících novinek a dechberoucích objevů! Připoutejte se, protože vás čeká jízda plná vzrušení a inspirace!

🎤 Rozhovor s Jakubem Destrem: Odhalte exkluzivní tipy od youtubera Jakuba Destra, jak se prosadit v tvorbě digitálního obsahu. Staňte se hvězdou YouTube.

🌟 BionicBee: Poznejte robotickou včelku, která je připravena změnit svět robotiky a zemědělství! Budoucnost je tady a bzučí víc než kdy jindy!

🦌 Tajemství parohů: Ponořte se do příběhu evoluce, který odhaluje fascinující detaily o vzniku paroží. Příroda je opravdu kouzelná a my vám ukážeme proč!

🚢 Nejluxusnější marina světa: Vydejte se s námi na cestu do nejluxusnější mariny, kde superjachty a jejich majitelé zažívají absolutní pohodlí a přepych. Takový luxus jste ještě neviděli!

💀 Tvář dávného předka: Odhalíme vám tvář 75 tisíc let staré lebky a poodkryjeme tajemství našich dávných předků. Historie nikdy nebyla tak živá!

🌌 Katalog exoplanet: Připravte se na úžasný pohled do vesmíru s katalogem 126 nově objevených exoplanet. Kdo ví, možná tam venku čeká nový domov pro lidstvo!

✂️ Papírové vystřihovánky: Postavte si vlastní železniční trať jako minibox ABC! Kreativita a zábava pro každého nadšence!

Vystřihovánky miniboxů a hasičské techniky v časopisu ABC •  Kosťa Chadziantonidis, Roman Žiška, Milan Weiner

A to není vše! Přinášíme vám herní plakát, komiksy, vtipy a spoustu další zábavy, která vás nenechá chladnými. Nové ABC je plné překvapení a inspirace na každé stránce! Neváhejte a podívejte se sami – takovou skvělou nálož zábavy prostě nesmíte přehlédnout:

Super zážitky s ABC! Fascinující novinky, zábava a neuvěřitelné objevy •  ABC

Časopis ABC vychází dvakrát měsíčně, informuje, baví a podporuje tvořivost dětských čtenářů. Archiv minulých ábíček najdeš tady. Nové ABC je k dostání online a na stáncích. Předplať si ABC, doručení je zdarma a dostaneš dárek.

Podívej se do minulých čísel ABC, která jsou v prodeji online. Doplň si sbírku vystřihovánek a užijte si spoustu zábavy a zajímavostí.

VIDEO: Jak si natočit film z LEGO kostek? Plus VR a green screen ve Zlíně!

VIDEO: Jak si natočit film z LEGO kostek? Plus VR a green screen ve Zlíně!

Star Wars Akolytka, raketa z ČVUT nebo Dino Live v časopisu ABC

Star Wars Akolytka, raketa z ČVUT nebo Dino Live v časopisu ABC

Festivaly s ABC a co najdete v posledním ábíčku? Rozšířené vydání 68 stran!

Festivaly s ABC a co najdete v posledním ábíčku? Rozšířené vydání 68 stran!