Za vraky lodí s ABC plus Batman a vystřihovánka futu železnice

Za vraky lodí s ABC plus Batman a vystřihovánka futu železnice
Sdílej
 
V novém čísle časopisu ABC se vydáme s českými potápěči za vraky lodí. Plus animovaný Batman, vystřihovánka futuristické železnice s přesahem do reality, konec Mezinárodní vesmírné stanice nebo hyeny a lidi vs. levharti.

Koupit časopis ABC online >

Za vraky s ABC

V hlavním tématu tohoto vydání ABC se věnujeme potápění za vraky lodí. Článek Ondry Kocha Archeologické potápění na straně 10 vám představí Czech Diving Team a jeho exotickou práci, který jistě není pro každého.

Říká se ale, že kdo potápění zkusí, jeho kouzlu rychle propadne a zůstane mu věrný po celý život. Mezinárodní potápěčské zkoušky si můžete udělat už od deseti let věku, takže s koníčkem lze začít už v dětství.

Češi se potápějí za vraky v ABC •  ABC

My se však vydáme za ostřílenými potápěči, kteří mají z prozkoumáváním vraků lodí už dvacetiletou zkušenost. Je to práce, je to sport, je to hobby, je to životní styl. Je to také tak trochu elitní klub. Tak vzhůru pod hladinu!

Co ještě najdete v ábíčku?

Hyeny vs. levharti, konec ISS, animák Batman, vystřihovánka železnice...

Prozradíme vám, že hyeny a lidé utlačují levharty nebo jak vyzrát na otravné notifikace. Ukážeme nový animák s Batmanem i vystřihovánku futuristické železnice s přesahem do reality. Dozvíte se vše o konci Mezinárodní vesmírné stanice ISS nebo jak se z tučňáka stal nejlepší přítel člověka a vznikl o tom film.

Postavte si papírový model auta Volkswagen EA276! Plus velké množství zábavy, zajímavostí a novinky z přírody, vědy i techniky... a čtyři strany nového komiksu s českým superhrdinou Pérákem!

Zábava, zajímavosti a novinky z přírody, techniky a vědy v časopisu ABC •  ABC

Časopis ABC vychází dvakrát měsíčně, informuje, baví a podporuje tvořivost dětských čtenářů. Archiv minulých ábíček najdeš tady. Nové ABC je k dostání online a na stáncích. Předplať si ABC, doručení je zdarma a dostanete dárek.

Podívejte se do minulých čísel ABC, která jsou v prodeji online. Doplňte si sbírku vystřihovánek a užijte si spoustu zábavy a zajímavostí.

Čeští psi, šílený film Borderlands a ještě více v ABC!

Čeští psi, šílený film Borderlands a ještě více v ABC!

Nové ábíčko odhaluje, co hrozí od Slunce, LEGO 3D print a Mimoně!

Nové ábíčko odhaluje, co hrozí od Slunce, LEGO 3D print a Mimoně!

Video mag Ábíčko: RC auta závodí a po laně se chodí, sleduj!

Video mag Ábíčko: RC auta závodí a po laně se chodí, sleduj!