Opravdoví draci, zubatý žralok a Beetlejuice Beetlejuice v posledním ABC

Opravdoví draci, zubatý žralok a Beetlejuice Beetlejuice v posledním ABC
Sdílej
 
V posledním prázdninovém čísle časopisu ABC uvidíte opravdové draky s železnými zuby a zjistíte, co má Beetlejuice s Wednesday. Ptáme se, proč žije žralok malohlavý tak dlouho a odhalujeme českého super robota. Plus vystřihovánky strážní stavby u železnice, stoleté letiště, ještě více zábavy... a proč potřebuješ mít předplatné!

Koupit časopis ABC online >

Pojďte mezi nás!

Vstupujeme do nového školního roku a pro mnohé naše čtenáře je to impulz zřídit si nebo obnovit předplatné ábíčka. Přestože nás najdete na TikToku, YouTube, Instagramu, přestože máme webové stránky i video magazín či podcast, přestože na jaře pořádáme Festival ABC a jsme součástí celé řady dalších festivalů a akcí během celého roku, tištěné ábíčko je středobodem toho, co pro vás děláme.

Video se připravuje ...

abicko video mag s03e22 • Zdroj: abm

Časopis ABC je tu každé dva týdny a přináší 60 stran poučného i zábavného čtení. Tradiční vědecko-technický magazín je doplněný články z popkultury, komiksy a vystřihovánkami. Pokud jste to ještě neudělali, staňte se součástí naší rodiny! V předplatném budete mít časopis levnější a ještě dostanete hodnotný dárek.

Více o předplatném zjistíte tady.

Opravdoví draci se železnými zuby a dlouhý život žraloka malohlavého

Nové ábíčko odhaluje opravdové draky se železnými zuby i českého robota Robotona, který má fakticky zlaté ručičky. Proč žije žralok malohlavý tak dlouho a co má Wednesday s novou bizár groteskou Bettlejuice Beetlejuice? Prozradíme, jak mluví vesmír, a ukážeme stoleté letiště. A nejen to!

Postavte si papírový model strážního domku a železničního stavědla! Plus velké množství zábavy, zajímavostí a novinky z přírody, vědy i techniky... a čtyři strany nového komiksu s českým superhrdinou Pérákem!

Zábava, zajímavosti a novinky z přírody, techniky a vědy v časopisu ABC •  ABC

Časopis ABC vychází dvakrát měsíčně, informuje, baví a podporuje tvořivost dětských čtenářů. Archiv minulých ábíček najdeš tady. Nové ABC je k dostání online a na stáncích. Předplať si ABC, doručení je zdarma a dostanete dárek.

Podívejte se do minulých čísel ABC, která jsou v prodeji online. Doplňte si sbírku vystřihovánek a užijte si spoustu zábavy a zajímavostí.

Za vraky lodí s ABC plus Batman a vystřihovánka futu železnice

Za vraky lodí s ABC plus Batman a vystřihovánka futu železnice

Čeští psi, šílený film Borderlands a ještě více v ABC!

Čeští psi, šílený film Borderlands a ještě více v ABC!

Nové ábíčko odhaluje, co hrozí od Slunce, LEGO 3D print a Mimoně!

Nové ábíčko odhaluje, co hrozí od Slunce, LEGO 3D print a Mimoně!