Star Wars z kostek LEGO, fun geoparky a česká hračka Tatra v ABC

Star Wars z kostek LEGO, fun geoparky a česká hračka Tatra v ABC
Sdílej
 
V novém čísle časopisu ABC uvidíte Star Wars z kostek stavebnice LEGO a přestavěnou galaxii Hvězdných válek. Vydáme se do zábavných národních geoparků a na oslavu české hračky Tatra. Nechybí rychlí netopýři, ani evropská vlnová elektrárna nebo zábava, vystřihovánky a komiksy.

Koupit časopis ABC online >

Star Wars z kostek LEGO

K něčemu se vám přiznám: Ve světě Star Wars se naprosto ztrácím a vlastně mě ani moc nebaví (možná právě proto). V naší redakci to ale nesmím říkat nahlas, protože tady mají převahu fanoušci SW a ti by mě za to asi umlátili smotanými časopisy, které by jistě považovali za světelné meče.

LEGO Star Wars v ábíčku •  ABC

Jistá část světa SW mě ale baví a přijde mi osvěžující, a to je LEGO Star Wars. Stavebnice, počítačové hry a konečně i televizní seriál z kostiček se vyznačují humorem a nadhledem, který Hvězdným válkám hodně sluší. S novým seriálem pro vás Radim Bartík připravil článek, v němž propojení obou fenoménů rekapituluje.

Co je ještě v časopisu ABC?

Zábavné geoparky, slavná hračka Tatra a na lovu s netopýry

Návštěva ábíčka v národních geoparcích Barrandienu a Železných horách ukazuje, že „skály a šutry“ rozhodně nejsou nuda. Legendární česká plastová hračka Tatra 148 slaví a my jsme u toho. Vyrazit na lov s netopýry znamená zrychlit ze šesti na devět set v několika minutách.

Více v ABC, kde nechybí velká evropská vlnová elektrárna, vybíraví papoušci kakadu, papírové vystřihovánky železniční lokomotivy a auta, ani mnoho další zábavy, novinek a zajímavostí z přírody, vědy a techniky.

Zábava, novinky a zajímavostí z přírody, vědy a techniky •  ABC

Časopis ABC vychází dvakrát měsíčně, informuje, baví a podporuje tvořivost dětských čtenářů. Archiv minulých ábíček najdeš tady. Nové ABC je k dostání online a na stáncích. Předplať si ABC, doručení je zdarma a dostanete dárek.

Podívejte se do minulých čísel ABC, která jsou v prodeji online. Doplňte si sbírku vystřihovánek a užijte si spoustu zábavy a zajímavostí.

Vystřihovánky pro všechny v novém ABC

Vystřihovánky pro všechny v novém ABC

Opravdoví draci, zubatý žralok a Beetlejuice Beetlejuice v posledním ABC

Opravdoví draci, zubatý žralok a Beetlejuice Beetlejuice v posledním ABC

Za vraky lodí s ABC plus Batman a vystřihovánka futu železnice

Za vraky lodí s ABC plus Batman a vystřihovánka futu železnice