Korea: Forgotten Conflict

Korea: Forgotten Conflict
Sdílej
 
Korea: Forgotten Conflict potěší především všechny fandy série Commandos. I zde je banda záškodníků operujících v týlu nepřítele, která provádí sabotáže, zajímá důležité osoby, osvobozuje vězně a likviduje nepřátelská skladiště, radary a další zařízení.

Foto
Máte velkou svobodu v rozhodování a je na vás, jak mise provedete.

Ve hře dostanete pod velení celkem pět různých postav s odlišnými schopnostmi. Musíte vědět, v čem vynikají a v každé akci dokonale využít jejich přednosti. Misi začínáte často jen lehce vyzbrojení a je nutné si arzenál obstarat. Nezapomeňte využívat i různá palebná postavení nebo bojová vozidla včetně tanků. Úspěch spočívá v pečlivém plánování akce.


Hlavní postavy

Foto

• Voják Benjamin Jacob Goodlover
Univerzální voják vhodný pro běžnou rutinu. Dokáže dobře obsluhovat každou zbraň, umí to obstojně s nožem, pistolí nebo granátem. Zvládne též odtáhnout tělo zneškodněného nepřítele.

• Ženista Connor McGregor
Unese speciality jako ostnaté dráty, miny, různé výbušniny a se vším dokáže udělat pořádný ohňostroj. Využijete ho i při zneškodňování min, které dokáže následně použít proti nepříteli.

• Odstřelovač Nighthawk
Bez jeho přesných zásahů se jen těžko obejdete. Dokáže se dobře krýt, je rychlý a umí zneškodnit nepřítele i hozením nože nebo výstřelem z pistole s tlumičem. Tichý zabiják.
Foto

• Korejský specialista Kim Yoon-Soo
V misích má různé úkoly, ale jeho specializací je rozhodně převlek. Jako jediný se dokáže nasoukat do nepřátelské uniformy a nepozorovaně proniknout do ostře hlídaných míst.

• Zdravotnice Sarah Parkerová
Jste ve válce, takže občas bude někdo z vašeho týmu zraněn. Pak přijde vhod ošetření od zdravotnice Sarah Parker. Své léky však dokáže použít i na nepřítele. Třeba uspat stráže.

Cheaty
Celkem příjemným trikem je odemčení všech dostupných misí. Pokud se tedy u nějaké zaseknete a bude na vás příliš obtížná, zvolíte si jinou. Pro odemčení všech dostupných misí napište heslo HOSSANA jakmile se budete nacházet v menu výběru misí.



Ze hry do reality

Jak to bylo v Koreji?

Foto

Komunistická Severní Korea (KLDR) napadla 25. června 1950 demokratickou Jižní Koreu. Ta byla téměř poražena. Jižní Koreu však podpořila invaze amerických vojsk. Ti zahnali vojska KLDR zpět na jejich území a pokračovali dál s cílem KLDR obsadit. Komunistická Korea však byla posílena o čínské jednotky a vytlačila Američany zpět za 38. rovnoběžku, jež je až dodnes hranicí mezi Severní a Jižní Koreou. Konflikt skončil 28. června 1953.


Jedno ucho

Bylo by možno touto cestou objednat hry Nibiru (ABC č. 3), Polda 5 (ABC č. 4) a El Matador (ABC č. 6)? Prosím o jejich zaslání poštou na dobírku.
Václav
Foto

V redakci nelze PC hry z Edice ABC objednat. Obraťte se s touto žádostí prosím na distributora na adresu info@praguepromotion.cz.
Zuzana
Dotazy pište na lestinova@ringier.cz, předmět EDICE.



NÁVOD NAJDETE:

(Navod1)


(Navod2)





Vyšlo

Nibiru (ABC č. 3)
Polda 5 (ABC č. 4)
El Matador (ABC č. 5)
Flatout (ABC č. 6)
Psi-Ops (ABC č. 7)
Moskva to Berlin (ABC č. 8)
PC hry lze objednat na info@praguepromotion.cz