Jak sbalit holku? Nevím si s tím rady...

Jak sbalit holku, nevím si s tím rady. Předem díky. Ruben

Odpověď

Ahoj Rubene,

otázkou je, jestli chceš sbalit holku, která se ti už dlouho líbí a do které jsi možná i zamilovaný, anebo na sebe upozornit, aby si tě nějaká všimla a začala se o tebe zajímat (a je ti vlastně jedno, která to bude).

Pokud máš nějakou vyhlídnutou, bylo by dobré se o ni začít víc zajímat. Zjisti si, co ráda dělá, o co má zájem, co se jí líbí a které činnosti jí vyloudí úsměv na tváři. No a pak si o jejím koníčku nebo zájmu něco zjisti, abys byl při rozhovoru s ní v obraze, a navíc ji ohromil. Podle jejích reakcí poznáš, jestli jsi ji zaujal nebo se jí líbíš.

Jiné tomu bude, když se ti žádná v okolí nezamlouvá. V takovém případě si dávej pozor, jak se chováš, jak mluvíš, jak o sebe dbáš, jestli jsi k holkám pozorný, umíš jim naslouchat a třeba i pomoct. Každé holce se líbí takové džentlmenské chování a časem uvidíš, že si tě nějaká vyhlídne. Držím ti palce. Mourrison

Potřebuješ pomoc a poradit?

Potřebuješ poradit s problémy, hledáš pomoc, chceš se na něco zeptat nebo vysvětlit? Napiš Mourrisonovi! Každý den vychází na webu ábíčka jedna odpověď.

Jak zaujmout kluka, aby si mě všiml, i když má rád jinou?

Jak zaujmout kluka, aby si mě všiml, i když má rád jinou?

Líbí se mi kluk, ale jsem strašně nervózní...

Líbí se mi kluk, ale jsem strašně nervózní...

Sdílej
 
 

Líbí se mi a já jemu asi taky. Jak udělat první krok?

Ahoj Mourrisone, líbí se mi jeden kluk, a já jemu možná taky. Vidíme se ale jen občas, cca 17 krát do roka. Chtěla bych udělat první krok, i když budu možná nervózní, ale říkám si, že je lepší to zkusit zbytečně, než kdybychom byli oba zamilovaní a nic nedělali. Mám teď nově instagram a on mi na všechny příspěvky dává "líbí se", může to něco znamenat, nebo moc fantazíruji? Ale teď k mé hlavní otázce: Jak ten první krok udělat? Vždycky když se bavíme tak je nám fajn, ale vůbec si nepíšeme, takže by bylo divné mu jen tak z ničeho nic napsat. Napadla mě jedna "možnost" a to, že se pozítří uvidíme, tak mu to můžu naznačit, dát se s ním do řeči a pak mu ohledně tohoto napsat, v té konverzaci si ideálně víc pokecat a pak už bych mu psala častěji, třeba reagováním na příspěvky a tak. Co si o tom myslíš? Máš nějaký lepší nápad? Pokud jo, prosím napíšeš mi ho? Děkuji. Anonymka 14 let.

Chtěl bych někdy na rockový festival, ale táta mě nechce pustit...

Ahoj Mourrisoen, chtěl bych někdy na rockovej festival, ale táta mě tam nechce nikdy pustit. Hustej

Jsem úplně jiný než máma, táta a brácha. Můžu být adoptovaný?

Ahoj Mourrisone, myslíš, že můžu být adoptovanej, když jsem úplně jinej než brácha a máma s tátou. Baví mě něco úplně jinýho a ani jim nejsem podobný. Jak to zjistím, jestli jsem třeba adoptovanej?

Strašně mě vadí ráno brzy vstávat, co mám dělat?

Mourrisone, nevím, co mám dělat. Strašně mě vadí ráno brzy vstávat. Do školy musím vstávat v půl sedmý a i když jdu spát brzy, vstávám fakt těžko. Už jsem zkoušela snad všechno, a nic nepomáhá. Máš nějaký nápad?

Pomóóóć! Před písemkou mám vždycky průjem

Ahoj Mourrisone, pomóóóć. Vždycky když vím, že budu zkoušená nebo že budeme psát písemku, tak mám průjem.

Jak nejrychleji nabrat svaly?

Ahoj Mourrisone, hrozně se mi líbí, když mají kluci svaly. Poraď mi, jak je nejrychleji mít? Lukáš

Jedeme pryč, v našem bytě bude někdo jiný a mně se to nelíbí

Ahoj Mourri, vůbec nevím, co mám dělat. Jedeme teď na týden na hory a rodiče půjčili náš byt kamarádům. Ale v mým pokoji bude spát jejich holka, a mě se to nelíbí. Nechci, aby mě někdo sahal na moje věci a spal v mý posteli. Co mám, prosím tě, dělat?

Jak mám rodičům vysvětlit, ať klepou?

Ahoj Mourrisone, chtěla bych se s tebou poradit, jak mám rodičům vysvětlit, že mi není příjemný, když do mýho pokojíčku přijdou kdykoli se jim zachce, a navíc vždycky tak prudce otevřou dveře, že se leknu. Děkuju ti za radu. Sára

Nechci chodit do kroužku, ale už je zaplacený, co mám dělat?

Ahoj Mourrisone, od září chodím na judo a vůbec se mi tam nelíbí. Když jsem to ale řekl tátovi, tak říkal, že tam musím chodit, protože to je zaplacený. Ale já tam nechci chodit. Co mám dělat? Bert

K zubaři mě nikdo nedostane! Ani násilím, strašně se bojím...

Ahoj Mourrisone, strašně, ale strašně se bojím jít k zubaři. Fakt mě tam nikdo nedostane ani násilím. Damián