Nové „vlajky“ POCO v Dubaji

Nové „vlajky“ POCO v Dubaji
Sdílej
 
Značka mobilů POCO, která míří na mladé uživatele, především mobilní hráče, představila letošní vrcholové modely POCO F6 a POCO F6 Pro. Celosvětové představení špičkových mobilů proběhlo 23. 5. 2024 v Dubaji.

S modelem POCO F6 Pro jsme se vydali do nejvyšší budovy světa Burdž Chalífa s výškou 828 metrů. Dubaj, pouštní město mrakodrapů, vyrostla v posledním čtvrtstoletí a působí vskutku jako místo z budoucnosti. Na záplavu u nás nevídaných mrakodrapů shlížíme z výšky 452 metrů z vyhlídkové plošiny ve 124 patře rekordní věže.

Telefony POCO F6 pro a F6 rovněž přinášejí závan budoucnosti. Jsou vybaveny nejmodernějšími procesory Snapdragon® 8 druhé a třetí generace, prošpikované umělou inteligencí a výkonem míří mezi elitní vlajky konkurenčních značek, i když jejich cena by spíš ukazovala na střední třídu. Pro mladé uživatele doslova neodolatelná hračka.

Vyšší model Pro

Nové POCO F6 Pro má špičkový displej WQHD+ 120Hz Flow AMOLED s rozlišením 2K a jasem 4000 nitů. To vše oceníte především při hraní her, kde je odezva velmi rychlá, detaily parádní a viditelnost i na jasném slunci skvělá. Telefon pohání procesor Snapdragon® 8 Gen 2 a operační systém Xiaomi HyperOS spolu s obrovskou pamětí 12 nebo 16 GB  a úložištěm 512 GB nebo 1 TB.

Snímače fotoaparátu rovněž míří mezi technologickou špičku. Nová technologie Dual Native ISO Fusion obsahuje kanál s vysokou a nízkou citlivostí s maximálním až 16násobným rozdílem expozice. Uživatel tak může fotografovat scény s výrazným kontrastem světla a tmy a získat tak ideální kreativní záběr.

Při focení pohybu oceníte režim Burst Mode 2.0 a v nočním Ultra Night módu vyfotíte čisté a jasné snímky s přesnějším podáním barev díky fúzi více snímků umělou inteligencí. A i když jste zvyklí jenom mačkat spoušť, vysokou kvalitu snímků uvidíte na první pohled. 

Značka mobilů POCO míří na mladé uživatele, především mobilní hráče •  POCO, Zdeněk Ležák

POCO F6 Pro je v prodeji v černé nebo bílé barvě a baterií 5000 mAh, která vydrží celý den. Přiložená inteligentní bavíječka 120W s technologií HyperCharge dobije telefon na 100 % za pouhých 19 minut. Cena POCO F6 Pro je 14 999 Kč za variantu 12 GB + 512 GB a 16 999 Kč za variantu 16 GB + 1 TB. 

Základní model

POCO F6 je osazený nejnovějším procesorem Snapdragon® 8s Gen 3. Také u tohoto modelu výrobce sází na velké zapojení umělé inteligence. Ta vypomáhá při optimalizaci výkonu ve hrách, při focení a nahrávání videí i při běžných funkcích telefonu. Pomáhá také při chlazení přístroje během špičkových výkonů ve hrách. Technologie LiquidCool vybavená novým systémem IceLoop, zlepšuje cirkulaci páry a kapaliny, čímž odvádí teplo a výrazně zlepšuje jeho rozptyl.

POCO zaujme mobilní hráče •  POCO, Zdeněk Ležák

Mimořádně jasný 6,67palcový Flow AMOLED DotDisplay má obnovovací frekvenci 120 Hz, špičkový jas 2400 nitů a 68 miliard barev při rozlišení 1,5K. POCO F6 je vybaven 50Mpx trojitým fotoaparátem s ultraširokým snímačem, 4K video s 60 FPS. Díky výkonné čipové sadě dokáže technologie Motion Tracking Focus 2.0 sledovat pohyb lidí, zvířat a hmyzu, což ocení i nejzapálenější fotografové přírody.

POCO F6 je vybaveno výkonnou baterií s kapacitou 5 000 mAh a 90W turbo nabíjení se postará o 100% nabití za přibližně 30 minut. Dostupné je ve třech různých barevných variantách: Black, Green a Titanium. S úložištěm 12 GB + 512 GB je v prodeji za 11 999 Kč.

Vyzkoušeli jsme nové herní příslušenství Canyon

Vyzkoušeli jsme nové herní příslušenství Canyon

Bláznivé nositelnosti: Kouzelný prsten nebo kšiltovku z klávesnice?

Bláznivé nositelnosti: Kouzelný prsten nebo kšiltovku z klávesnice?

VIDEO Proč jsou přenosné konzole zase v kurzu?

VIDEO Proč jsou přenosné konzole zase v kurzu?

 

Články odjinud