Jak si zpříjemnit návrat zpátky do školy? Se Xiaomi!

Jak si zpříjemnit návrat zpátky do školy? Se Xiaomi!
Sdílej
 
Xiaomi, přední výrobce elektroniky a mobilních telefonů vám zpříjemní návrat do školy. Od 20. srpna až do 29. září 2024 (nebo do vyprodání zásob) nakoupíte v oficiálním e-shopu a ve všech Xiaomi prodejnách s výraznou slevou o tisíce korun. K vybraným tabletům navíc dostanete jako dárek klávesnici.

Elektroniku od Xiaomi nakoupíte v oficiálním e-shopu www.mistore.cz a ve všech Xiaomi prodejnách s výraznou slevou o tisíce korun od 20. srpna až do 29. září 2024 (nebo do vyprodání zásob). K vybraným tabletům navíc dostanete jako dárek klávesnici.

Oblíbené tablety od Xiaomi

Tablet Xiaomi Pad 6s Pro 12.4 nabízí stylový design, skvělý výkon a velký 12,4“ displej. Skvěle poslouží pro sledování filmů a videí, čtení knížek, brouzdání na webu i práci. 144Hz 7úrovňová obnovovací frekvence se postará o mimořádné vizuální zážitky, baterie s kapacitou 10 000 mAh zvládne i ten nejnáročnější pracovní den a díky superrychlému 120W nabíjení je nabitý raz dva.

Redmi Pad Pro se pyšní působivým 12,1“ 144Hz displejem s poměrem stran 16:10, který nabízí nejen výjimečné zobrazení, ale také zajišťuje optimální pohodlí při delším používání. Pro další vylepšení zábavy je tablet vybaven čtveřicí stereo reproduktorů integrovaných s technologií Dolby Atmos®.

Zpátky do školy s Xiaomi •  Xiaomi

Xiaomi Pad 6 je vytvořen jako efektivní pracovní stanice pro multitasking, a je vybaven 11“ displejem WQHD+ s jemností 309 PPI, který poskytuje ostrý a jasný obraz. Platforma Snapdragon® 870 zajišťuje vysoký výkon po celý pracovní den.

Dostupná řada Redmi Note 13

Řada Redmi Note 13 je oblíbená nejen pro skvělý poměr ceny a výkonu, ale také pro své fotografické dovednosti a prémiový a elegantní design. Slevy se vztahují na všechny modely z této řady.

Základní Redmi Note 13 nabízí skvělý výkon, 33W rychlé nabíjení a snímač otisků prstů v displeji pro okamžité odemykání. Redmi Note 13 5G nabízí 108Mpx hlavní fotoaparát na úrovni vlajkové lodi. Slevy se nevyhnuly ani dostupnějším modelům jako je Redmi A3 s 5 000mAh baterií, 6,71“ 90Hz displejem a oslňujícím vzhledem s kruhovým designem fotoaparátu.

VIDEO Vyzkoušeli jsme nabitý mobil Redmi:

Video se připravuje ...

Ábíčko mag s3ep01 • Zdroj: ABM

Vlajková řada a POCO

Na své si přijdou i fanoušci mistrovských fotografií, protože řada Xiaomi 14 rovněž pluje na vlně slev. Celá vlajková řada POCO disponuje optikou Leica a nabízí tak fotografické vlastnosti, které nemají konkurenci. Model Xiaomi 14 je navržen jako kompaktní každodenní společník. Je vybaven trojicí fotoaparátů, které pokrývají široký rozsah ohnisek od 14 mm do 75 mm.

POCO M6 Pro je zosobněním funkcí a designu na úrovni vlajkové lodi za cenu střední třídy. Je vybaveno čipovou sadou Helio G99-Ultra, která je považována za jednu z nejvýkonnějších čipových sad na trhu ve svém cenovém segmentu, má 120Hz AMOLED Flow displej, který umožňuje uživatelům vrhnout se do akce při zábavě na cestách.

Chytrý pokoj můžeš mít i ty! Jak si zařídit moderní bydlení s Xiaomi

Chytrý pokoj můžeš mít i ty! Jak si zařídit moderní bydlení s Xiaomi

Vyzkoušeli jsme mobil Redmi Note 13: Xiaomi je na špičce pro mladé

Vyzkoušeli jsme mobil Redmi Note 13: Xiaomi je na špičce pro mladé

VIDEO Vyzkoušeli jsme nabitý mobil Redmi + SOUTĚŽ s Xiaomi

VIDEO Vyzkoušeli jsme nabitý mobil Redmi + SOUTĚŽ s Xiaomi

Klíčová slova:
tablet, mobil, xiaomi, Redmi
 

Články odjinud