Iron Man se vrací do Marvelu: Jako nový zloduch!

Iron Man se vrací do Marvelu: Jako nový zloduch!
Sdílej
 
Robert Downey Jr., který se proslavil rolí Iron Mana alias Tonyho Starka z Avengers, se vrací do filmového vesmíru studia Marvel. Jenže už ne jako hrdina, ale jako nový padouch Doctor Doom.

„Já jsem Iron Man,“ prohlásil Tony Stark na konci prvního filmu z vesmíru studia Marvel. Robert Downey Jr. si pak zahrál čím dál oblíbenějšího hrdinu v mnoha dalších pokračováních a projektech od Avengers po Avengers: Endgame. Teď se vrací. Ale ne jako Tony Stark. Jeho známá tvář bude (minimálně částečně) ukrytá pod maskou nového padoucha Doktora Dooma.

Nový „Iron Man“ v Avengers: Doomsday

Robert Downey Jr. a studio Marvel se postarali o největší překvapení letošního Comic Conu. Když pódium zaplnili maskovaná armáda postav převlečených za Dooma, nikdo nečekal, že jednou z nich je slavný hollywoodský herec. Downey Jr. bude hrát Dooma ve Avengers: Doomsday a Avengers: Secret Wars.

Doomsday je nový podtitul pátého dílu Avengers, který se měl původně jmenovat Kang Dynasty (Kangova dynastie). Avengers se v něm měli střetnout s úplně jiným zloduchem. Cestovatel časem a mnohovesmírem Kang Dobyvatel se objevil ve filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania. Jenže Jonathan Majors, který si Kanga zahrál, byl usvědčen z toho, že spáchal napadení, a studio se ho zbavilo - komplet i s rádoby dobyvatelem.

Režiséři Endgame natočí i Fantastic Four

Marvel měl během víkendu co oslavovat i oznamovat. Jeho nejnovější podívaná Deadpool & Wolverine, která je právě v kinech, zabodovala jako finančně nejúspěšnější premiéra „nepřístupného“ filmu. Že by se po zklamáních a problémech blýskalo na lepší časy?

To teprve zjistíme. Ale už teď víme, že film s Fantastic Four má nový název a potvrzeného padoucha, nebo že se do vesmíru studia Marvel vrací režiséři bratři Russoovi (Avengers: Infinity War a Avengers: Endgame).

Více podrobností a novinek z vesmíru studia Marvel najdete tady:

Marvel: Filmy a seriály, vše, co se chystá

Marvel: Filmy a seriály, vše, co se chystá

Proměna Iron Mana: Tonyho Starka vystřídá dívka

Proměna Iron Mana: Tonyho Starka vystřídá dívka

Filmoví superhrdinové: Iron Man mohl být propadák, konec Avengers i studia Marvel

Filmoví superhrdinové: Iron Man mohl být propadák, konec Avengers i studia Marvel

 

Články odjinud