Thunderbolts* mají první trailer: Nahradí Avengers?

Thunderbolts* mají první trailer: Nahradí Avengers?
Sdílej
 
Thunderbolts* je nový supertým studia Marvel složený z antihrdinů, kteří v minulosti nestáli jen na té správné straně. Trailer naznačuje, že se dávají dohromady, protože je chce někdo zabít.

Marvel uveřejnil první trailer, ve kterém představuje úplně nový superhrdinský tým. Parta zvaná Thunderbolts* se skládá ze známých a povědomých tváří plus jednoho nováčka, který ukrývá svou identitu všem na očích. Podle první ukázky se zdá, že na správňáky, jako byli Avengers nebo dokonce legrační pošuky Strážce galaxie, můžeme zapomenout.

Kdo je v Thunderbolts* a kdo je Sentry?

Thunderbolts* je tým složený z antihrdinů, kteří v minulosti nestáli jen na té správné straně. Ať už jde o Buckyho alias Winter Soldiera nebo Yelenu známou také jako White Widow (komplet seznam Thunderbolts* najdete tady), všechny jsme měli možnost vidět ve filmech a seriálech studia Marvel. Kromě jednoho.

Trailer naznačuje, že Thunderbolts* se dávají nedobrovolně dohromady, protože neznámý nepřítel se je snaží odstranit - všechny najednou. Přitom narazí na Boba. Kdo je Bob? Nikdo. Jenom Bob. Až na to, že to není pravda. Bob alias Robbie Reynolds alias The Sentry - jeden z nejmocnějších hrdinů Marvelu a v podstatě jeho verze Supermana.

Thunderbolts* vs. nový Captain America?

Kromě upoutávky byl uveřejněn také nový plakát. Na něm chybí nejen Bob, ale i manipulativní a nedůvěryhodná Valentina Allegra de Fontaine (něco jako nový zlý Nick Fury) a americký prezident Thaddeus Ross zvaný Thunderbolt - ha!

Thunderbolts* mají první plakát •  Marvel Studios

Bývalý generál Thunderbolt se poprvé objevil v Neuvěřitelném Hulkovi a zatím naposledy v Black Widow Nebude chybět ani v dalším očekávaném marvelovském filmu Captain America: Nový svět, kde bude odhaleno, že má vlastní ničivé super schopnosti. Říká vám něco jméno Red Hulk?

Thudnerbolts* budou v kinech v květnu 2025. Captain America: Nový svět bude mít premiéru už o tři měsíce dříve v únoru 2025. Přehled připravovaných filmů a seriálů studia Marvel najdete tady.

Avengers vystřídají Thunderbolts: Marvel odhalil nový tým

Avengers vystřídají Thunderbolts: Marvel odhalil nový tým

Iron Man se vrací do Marvelu: Jako nový zloduch!

Iron Man se vrací do Marvelu: Jako nový zloduch!

Marvel: Filmy a seriály, vše, co se chystá

Marvel: Filmy a seriály, vše, co se chystá

 

Články odjinud