Star Wars Outlaws: Hraj Hvězdné války bez světelných měčů!

Star Wars Outlaws: Hraj Hvězdné války bez světelných měčů!
Sdílej
 
Nová hra ze světa Star Wars je netradiční. Žádné světelné meče, žádní rytíři Jedi. V Outlaws budete prozkoumávat galaktické podsvětí. Ocitnete se mezi piráty, pašeráky a všelijakými dalšími výlupky. Čeká vás napínavé dobrodružství.

Na hlavní hrdinku hry Star Wars Outlaws, Kay Vess, totiž jeden z vůdců podsvětí vypsal odměnu. Na vás bude se s tímto rozsudkem vypořádat, a nakonec padouchovi vrátit úder. Cokoliv dalšího by byla škoda prozrazovat, protože příběh Outlaws je poutavý, plný zvratů a těžkých rozhodnutí.

A že jich bude!

Ve hře jsou totiž další čtyři organizace, pro které budete plnit úkoly a získávat si jejich přízeň. Vládne mezi nimi konkurenční boj, takže splněný úkol vám u jedné frakce zvedne reputaci a dostanete lepší odměny, ale jinou naopak naštve a začne si na vás dávat pozor.

Potkáte známé huttské mafiány a organizaci Crimson Dawn, kteří se více představili ve filmu Solo: Star Wars Story, a syndikát Pike. Nový klan Ashiga připomíná trochu hmyzí lid, trochu samuraje. 

Se Star Wars nuda nehrozí

Každá z frakcí vládne jiné planetě. Navštívíte Kijimi známou z Vzestupu Skywalkera nebo ikonickou Tatooine, kde budete prozkoumávat nekonečnou poušť i Jabbův palác. Nudit se nebudete. Je na vás, co si vyberete. Můžete jít po hlavním příběhu, plnit vedlejší úkoly, povídat si s obyvateli a pomoci jim s jejich útrapami.

Nebo si můžete zahrát minihry od virtuálních závodů až po krmení vašeho mazlíčka a parťáka jménem Nix. Umí aportovat předměty, otevírat dveře, odvést pozornost nepřátel a řadu dalších věcí, které vám během misí pomůžou.

Outlaws jsou totiž především o plížení, hledání skrytých cest a přechytračení protivníků. Když dojde na přestřelky, Kay Vess to sice s blasterem umí, ale jakmile se spustí poplach, je lepší vzít do zaječích. Outlaws je skvělá hra plná další zábavy: vesmírných soubojů, vylepšování lodě, speederu a blasteru, hledání pokladů. Především ale představuje svět Star Wars tak, jak jste ho zatím neviděli. 

PLATFORMY: PC, PlayStation, PC

starwars.com

LEGO Star Wars: Jak přestavět galaxii po 25 letech

LEGO Star Wars: Jak přestavět galaxii po 25 letech

Hvězdné války nikdy neskončí: O čem budou další Star Wars?

Hvězdné války nikdy neskončí: O čem budou další Star Wars?

Star Wars Akolytka: Hvězdné války, jaké jsme ještě neviděli

Star Wars Akolytka: Hvězdné války, jaké jsme ještě neviděli

 

Články odjinud