Okno do světa: Smažená kobylka nebo morče? Muzeum nechutností a jídelníček budoucnosti
Mohlo by vás zajímat
2
/
11
Prohlédnout znovu
Okno do světa: Smažená kobylka nebo morče? Muzeum nechutností a jídelníček budoucnosti
Je libo netopýra?
|
Anja Barte Telin
Malé prase napíchnuté antibiotiky, aby rychle vyrostlo.
|
Anja Barte Telin
Také býčí penis můžete ochutnat v Muzeu nechutností ve švédském Malmö
|
Anja Barte Telin
Víno z myších mláďat
|
Anja Barte Telin
Muzeum nechutností ve švédském Malmö
|
Anja Barte Telin
Tento sýr prý smrdí tak, že to málokdo zvládne
|
Anja Barte Telin
Vejce uchovávaná měsíce v hlíně
|
Anja Barte Telin
Ochutnali jste už francouzskou delikatesu šneky?
|
Anja Barte Telin
Burger z falešného masa
|
Impossible foods
V muzeu poukazují také na to, jak produkce masa zatěžuje naši planetu
|
Anja Barte Telin
Každému chutná něco jiného. Této dívce z Kambodže třeba smažená tarantule
|
iStock
Roztomilé mládě mravenečníka poprvé u fotografa: V které zoo ho uvidíte?
Jsem tlustý a nešťastný, vadí mi to. Když zhubnu, zase přiberu
Revoluce v nákladní dopravě? Na nebi! Nové vzducholodě se už rodí
Záhada papoušků odhalena: Jak vědci našli nečekaný klíč k záchraně ptačího druhu
VIDEO ABC Super zážitek! Stav beztíže v letadle: Jak ABC prozkoumalo Zero Gravity
Proč byl pravěk bio? Jak archeologové experimentují s materiály