Okno do světa: Smažená kobylka nebo morče? Muzeum nechutností a jídelníček budoucnosti
Mohlo by vás zajímat
11
/
11
Prohlédnout znovu
Okno do světa: Smažená kobylka nebo morče? Muzeum nechutností a jídelníček budoucnosti
Je libo netopýra?
|
Anja Barte Telin
Malé prase napíchnuté antibiotiky, aby rychle vyrostlo.
|
Anja Barte Telin
Také býčí penis můžete ochutnat v Muzeu nechutností ve švédském Malmö
|
Anja Barte Telin
Víno z myších mláďat
|
Anja Barte Telin
Muzeum nechutností ve švédském Malmö
|
Anja Barte Telin
Tento sýr prý smrdí tak, že to málokdo zvládne
|
Anja Barte Telin
Vejce uchovávaná měsíce v hlíně
|
Anja Barte Telin
Ochutnali jste už francouzskou delikatesu šneky?
|
Anja Barte Telin
Burger z falešného masa
|
Impossible foods
V muzeu poukazují také na to, jak produkce masa zatěžuje naši planetu
|
Anja Barte Telin
Každému chutná něco jiného. Této dívce z Kambodže třeba smažená tarantule
|
iStock
Tunely na Měsíci: Schováme do nich novou lunární základnu?
VIDEO ABC Super zážitek! Stav beztíže v letadle: Jak ABC prozkoumalo Zero Gravity
Šelmy vyrazily lovit k moři: Proč jdou kojoti po tuleních?
Jsem nešťastně zamilovaný
Nová mláďata v Zoo Ostrava: Orlosupi mají vraždící sourozence
Cesta do pravěku s mobilem: Megalodon a Třetihory se objeví u tebe v pokoji