Okno do světa: Smažená kobylka nebo morče? Muzeum nechutností a jídelníček budoucnosti
Mohlo by vás zajímat
1
/
11
Prohlédnout znovu
Okno do světa: Smažená kobylka nebo morče? Muzeum nechutností a jídelníček budoucnosti
Je libo netopýra?
|
Anja Barte Telin
Malé prase napíchnuté antibiotiky, aby rychle vyrostlo.
|
Anja Barte Telin
Také býčí penis můžete ochutnat v Muzeu nechutností ve švédském Malmö
|
Anja Barte Telin
Víno z myších mláďat
|
Anja Barte Telin
Muzeum nechutností ve švédském Malmö
|
Anja Barte Telin
Tento sýr prý smrdí tak, že to málokdo zvládne
|
Anja Barte Telin
Vejce uchovávaná měsíce v hlíně
|
Anja Barte Telin
Ochutnali jste už francouzskou delikatesu šneky?
|
Anja Barte Telin
Burger z falešného masa
|
Impossible foods
V muzeu poukazují také na to, jak produkce masa zatěžuje naši planetu
|
Anja Barte Telin
Každému chutná něco jiného. Této dívce z Kambodže třeba smažená tarantule
|
iStock
Záhadný případ stejných otisků: Skutečný český true crime a jak ho četníci vyřešili
Trochu choulostivý dotaz, ale potřebuju poradit...
Tank Roboton na poli: Český robot je zemědělec se zlatými ručičkami
Ušatá exotika: První letošní mládě bonga slaví významné výročí!
Pravěká sekera versus umělá inteligence: Co si vyberete?
Proč mám na všechno jiný názor než táta? Dříve jsme si tak rozuměli...