Okno do světa: Smažená kobylka nebo morče? Muzeum nechutností a jídelníček budoucnosti
1
/
11
Prohlédnout znovu
Okno do světa: Smažená kobylka nebo morče? Muzeum nechutností a jídelníček budoucnosti
Je libo netopýra?
|
Anja Barte Telin
Malé prase napíchnuté antibiotiky, aby rychle vyrostlo.
|
Anja Barte Telin
Také býčí penis můžete ochutnat v Muzeu nechutností ve švédském Malmö
|
Anja Barte Telin
Víno z myších mláďat
|
Anja Barte Telin
Muzeum nechutností ve švédském Malmö
|
Anja Barte Telin
Tento sýr prý smrdí tak, že to málokdo zvládne
|
Anja Barte Telin
Vejce uchovávaná měsíce v hlíně
|
Anja Barte Telin
Ochutnali jste už francouzskou delikatesu šneky?
|
Anja Barte Telin
Burger z falešného masa
|
Impossible foods
V muzeu poukazují také na to, jak produkce masa zatěžuje naši planetu
|
Anja Barte Telin
Každému chutná něco jiného. Této dívce z Kambodže třeba smažená tarantule
|
iStock
Jak létají divocí koně: Armádním letadlem CASA až do Kazachstánu
Jak dělat pixel art 7: Sci-fi jak má být!
Pořád jsem nemocný a nemůžu chodit na tréninky
LEGO NASA Artemis SLS: Testovali jsme novou stavebnici
Největší říční delfín: Vědci odhalili říčního obra
Nic mě netěší, bojím se, co bude, nechce se mi žít...