Jídlo 21. století: Řasy a sinice
4
/
11
Prohlédnout znovu
Jídlo 21. století: Řasy a sinice
huťové zázraky ze sinic? Tak to jsme zvědaví!
|
Profimedia.cz
Zařízení na pěstování mikrořas v Centru ALGATECH Mikrobiologického ústavu AV ČR
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Farma budoucnosti?
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Uzený losos vytvořený mořskými a sladkovodními mikrořasami
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Uměle vyrobené jídlo budoucnosti?
|
Profimedia.cz
Vegetariánský losos je chutí a barvou podobný uzenému originálu
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Mikroskopický snímek žluté chlorelly vyšlechtěné českými vědci pro pekárnu v Dánsku
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Uměle vyrobené jídlo budoucnosti?
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Čokolády obarvené mikrořasami vytvořili v Mikrobiologickém ústavu AVČR
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Kostky vyrobené v 3D tiskárně lze použít například na ražniči
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Uzený losos vytvořený mořskými a sladkovodními mikrořasami
|
Odontella, Novameat, Richard Lhotský – MBÚ AVČR
Vousatá dvojčata s knírem: Mají se k světu, kde je uvidíte?
Chtěl bych navrhovat interiéry a domy, co mám jít studovat?
Jak dělat pixel art 10: Menu, inventář, tláčítka... Bez nich se hrát nedá!
Prak je seriózní sport: Jak se střílí na gumu?
Jsem pořád nejmenší ze třídy a všichni mi říkají prcku
Skutečná monstra z našich moří: Odhalte hororové žebernatky